Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Behandling hos Cooldog Asker

Forebyggende trening, rehabilitering, vanntredemølle, massasje og fysioterapi på hund

Hundeeiere som oppsøker Cooldog har hunder med forskjellige behov for behandling. Noen hundeeiere kommer til Cooldog når hunden trenger rehabilitering etter en skade eller er blitt operert. Noen hunder trenger hjelp til å komme i bedre form, noen hunder trenger å slanke bort noen kiloer, mens andre hundeeiere ønsker å jobbe forebyggende med hundens helse.

Hunder har behov for behandling i sitt muskel og skjelettapparat akkurat som oss mennesker. Dette gjelder alle hunderaser og bruksområder.

Målet er at vi i Cooldog skal gi hunden din en bedre livskvalitet.

Dessverre sliter veldig mange voksne hunder med muskelspenninger som gir redusert bevegelses-omfang, muskel- og leddsmerter. Kanskje oppdater du det først når hunden din ikke lengre kan hoppe inn i bilen som tidligere. Vi ønsker oss at alle hundeiere har et bevisst forhold til din hund sin helse. Det er bra for både hunden og eier.

Svært mange hunder har smerter som eier ikke kan oppdage på egenhånd. Jeg anbefaler derfor alle å gi hunden din en årlig sjekk. Det er en god investering i hundens helse

Hos Cooldog har vi alle typer hunder og raser innom klinikken: Familiehunder, jakthunder, utstillings-hunder, lydighetshunder, agilityhunder, yrkeshunder, politihunder, forsvarets hunder, redningshunder og trekkhunder. Hos Cooldog er alle raser og størrelser velkommen, både unge og gamle hunder.
Her kan du lese om hva rehabilitering, fysioterapi og massasje går ut på.

De vanligste former for fysioterapi på hund er:
Bevegelsestrening, termoterapi, elektroterapi, ultralyd, laser, kiropraktikk, stretching, mobilisering og akupunktur.

bilde

bildebilde

bilde

bilde

bilde

bilde

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn