Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Katja Petrell - daglig leder av Cooldog

bildeKatja Petrell bor i Asker og er daglig leder av Cooldog. Katja brenner for at hunden din skal ha en optimal helse - gode glade hundedager. Forebyggende behandling er alfa omega i et godt og langt hundeliv.

Katja er utdannet Dipl. Hundemassør, Dipl. Hundefysioterapeut og Rehabiliteringsterapeut. Hun er utdannet ved Axelssons Animal School Oslo, Naturmedicinskt Hälsocenter Göteborg, Strömsholm Region Djursjukhus Sverige og en rekke kurs forskjellige steder i Skandinavia.

Katja har drevet med behandling av hund i 21 år. Katja har derfor lang erfaring med massasje, fysioterapi, rehabilitering, fysikalsk trening og vanntrening både i basseng og vanntredemølle.

Katja har praktisert i 10 år ved forskjellige klinikker i Norge og driver nå sin egen klinikk i Asker - Cooldog. Katja var lenge ansatt ved PetVett Ekeberg dyreklinikk som leder av rehab-avdelingen fra oppstart i 2006.

På fritiden driver Katja med hundekjøring. Familien har ti hunder, og konkurrerer i løp. Katja selv har deltatt i NM, EM og VM barmark sprint med vogn og fire hunder. Hennes beste meritter i barmark er 5. plass i VM 2006 og 4.plass i NM 2007 og 2.plass i Drammen Travbane Grand Prix 2006. Ellers har hun kjørt NM og EM mellomdistanse på snø med slede. Utover dette har Katja også erfaring med flere langdistanse/maratonløp i Norge (for eksempel Femundløpet 400km , Pasvik Trail 300km, Gausdal Maraton 180km).

Katja holder også kurs og foredrag om hundemassasje, skadeforebyggende arbeid og trening med pulsmåler. Noen kurs alene og andre ganger i samarbeid med Seleverkstedet.no.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn